© Baykuş Haber

Hurda olarak aldığı minibüsü, hayranı olduğu ‘Çiçek Abbas minibüsüne çevirdi

ORDU’DA YAŞAYAN KAPORTA USTASI GÖKHAN DEMİRTAŞ, 4 YIL ÖNCE SATIN ALDIĞI 1989 MODEL MİNİBÜSÜ ‘ÇİÇEK ABBAS’ FİLMİNDEKİ ARACA BENZETTİ.

Ordu'da yaşayan bir kaporta ustası olan Gökhan Demirtaş, yaklaşık 4 yıl önce satın aldığı 1989 model minibüsünü, Yeşilçam filmlerinden biri olan 'Çiçek Abbas' filmindeki ünlü araca benzetti. Altınordu ilçesinde yaşayan Demirtaş, aracını hayranı olduğu bu filmdeki kırmızı minibüse benzetmek istedi.

Babasının yıllar önce kullandığı ve kendisinin de şoförlüğünü öğrendiği bu minibüsü 4 yıl önce satın alan Demirtaş, filmin büyük bir hayranı olduğunu ve bu nedenle aracını bu efsane filmdeki araca dönüştürmeye karar verdi. Yaklaşık 2 buçuk yıllık bir çabanın sonunda, aracını filmdeki modele benzetmeyi başardı. Gökhan Demirtaş, aracını görenlerin hayranlıkla karşıladığını ve artık satmayı düşünmediğini ifade ediyor.

Demirtaş, bu konuda şunları söylüyor: "Aracı 4 yıl önce 38 bin TL'ye satın aldım ve o zaman görenler bunu neden aldığımı, toparlanamayacağını söyledi. Şu an bana maliyeti 150 bini geçti. İnsanlar baktıklarında hayran kalıyor, mutlu oluyorlar ve geçmişe dönüyorlar. Bu bende bir tutku. Aracı bu hale getirmem yaklaşık 2 buçuk yıl sürdü, beni de çok uğraştırdı ama değdi."

Aracını Çiçek Abbas filmindeki gerçek minibüse olabildiğince benzetmeye çalışan Demirtaş, insanlardan olumlu tepkiler aldığını belirtiyor. "Dizideki gerçek minibüs mü?" diye soranlar olduğunu söylüyor. Ayrıca, aracını satmak isteyenlerin olduğunu ancak satmadığını ve satmayı düşünmediğini vurguluyor. Gökhan Demirtaş, kızının bu aracı çok sevdiğini ve onun için saklamaya karar verdiğini de ekliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER