© Baykuş Haber

Hurdaya dönen otomobilin içinden çıkarak olay yerinden kaçtı

BOLU’DA GECE SAATLERİNDE D-100 KARAYOLUNUN YAN YOLUNA GİREN OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜNÜN DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETMESİYLE TAKLA ATTI. YAN YOLDA, YAN ŞEKİLDE DURAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ, ARACIN ÖN CAMINI KIRARAK OLAY YERİNDEN KAÇTI.

Bolu'da, gece saatlerinde D-100 karayolunun yan yoluna giren bir otomobil, sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu takla attı. Otomobil ağır hasar alırken, sürücü aracın ön camını kırarak olay yerinden kaçtı.

Kaza, D-100 karayolu üzerindeki Adliye Sarayı mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün kimliği belirlenemeyen 14 DY 017 plakalı otomobil, gece saatlerinde yan yola girdikten sonra sürücüsünün kontrolünü kaybetti. Kontrolden çıkan araç önce trafik işaret levhalarına çarptı, ardından 30 metre ileride takla attı ve hurdaya döndü. Otomobilin içinden çıkan sürücü, olay yerinden hızla kaçtı. Sürücünün alkollü olduğu ve başka bir aracın gelip onu aldığı iddia edildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine, sağlık, polis ve itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Polis ekipleri, yan yolu trafiğe kapattı. Sağlık ekipleri sürücüyü bulamayınca merkeze geri döndü, itfaiye ekipleri ise devrilen aracın elektrik bağlantısını kesti.

Bu olayla ilgili olarak inceleme başlatılmıştır. Bu tür olaylar trafik güvenliği açısından büyük bir tehlike oluşturmakta ve ciddi sonuçlara yol açabilmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER