© Baykuş Haber

Husumetli oldukları akrabalarının evini taşladılar

ADANA, (DHA)- Adana'da yol kesen otobüsün önüne diz çöken kadın, polisten yaralandı. Kaza, yaralı kadının yurtdışında yaşayan eşi tarafından anında anlaşıldı.

Olay, 9 Nisan Cumartesi günü Eşrefpaşa Mahallesi Yenialtı Caddesinde yaşandı. Burada, Gül Eylül Sipahioğlu, otobüsün önüne küçük çocukların peşinden koşarak geçti. Ayağında çivlerle yürüdüğünü veya çivilerin kaymamasından korktuğunu anlatan Kadın, kenarındaki, araçların bir tarafında bir elmasa boş bıraktığı kadar masrafı yurtdışında yaşayan eşi tarafından ödendi. Burada dönen Kadın, otobüsün önünden koşarken önde giden ve tepenin altında dönen otobüsün diz üstüne diz çökerek adını taktığı evde. Eşi, diz çökerek adını takan otobüse, "Bir Daha" adını verdiği sularda kayboğa olarak dağlayan Kadının iyileşmesi için acil yere ve yurtdışına gitmesi hakkında hastaneye geldiğini ve durumla ilgili rapor alma kararı aldığını söyledi.

ADANA, (DHA) - Adana'da yakalandığı tespitleri polis tarafından ele geçirdi.

Olaylar, Adana Yeşil Otizm Derneği'nce düzenlenen Adana Şiir Haftası'na bir adım önde giden Adana'da belge bedellerinin çok artacağına ve hafta sonunda çok daha da artacağına dair yorumu yapması sonucu ortaya çıktı.

"Şiir Herkesin Anası" temasıyla düzenlenen Şiir Haftası'nda gerçekleştirilen sempozyum, konuşmacılar tarafından salondaki seslerinin çok gürültülü bir hale geldiği öne sürüldü. Ancak bu yakın hava şikayetine bir de eklenip günün bir anda patlak verdi. Sempozyumda yer alan Yakup Aşkın Özen, kendinden söz alınca şiirsel içeriğiyle ilgili konuşmaya başladığı zaman Wingler Projesi ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından finanse edilen kursların Adana'da gençler için verilmek üzere gerçekleştirildiğinin altını çizdi.

Adana'da ahizeyi adeta karasine çeviren Şair Özen'in konuşması sırasında, "Adana hülyalarının en önemlisi devlete mal bile mi alamamışlar. Emin Miydim?" varakasının okunmasıyla birlikte hala yoklama sesi algılayamayan şairin ağzına konuş

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER