© Baykuş Haber

Huzur uygulamasında silah ve uyuşturucu ele geçirildi

DÜZCE İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ASAYİŞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İLE KOM EKİPLERİNİN YAPTIĞI UYGULAMALARDA RUHSATSIZ SİLAH VE UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve KOM ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonlarda, ruhsatsız silah ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş ve Kaçakçılık ile Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından kentin çeşitli bölgelerinde 11-12 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen denetimler sonucunda, 5 adet ruhsatsız tabanca, 95 fişek, tetik mekanizması, boş şarjör, sürgü mekanizması ve 21 gram metamfetamin ele geçirildi. Ayrıca, 5 yabancı uyruklu şahıs da gözaltına alındı. Bu operasyonlar sırasında iş yerinden ve kurumdan hırsızlık yapan bir şüpheli ile motosiklet hırsızlığı şüphelisi de yakalanarak adliyeye sevk edildi ve 2 şüpheli tutuklandı.

Ayrıca, ekipler uyuşturucu madde operasyonlarında da başarılı sonuçlar elde etti. Bu operasyonlarda 2 gram bonzai, 9 gram esrar, uyuşturucu içiminde kullanılan cam pipo, 2 gram skunk ve 5 sentetik ecza hapı ele geçirildi. Yetkililer, benzer uygulamaların gelecekte de düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER