© Baykuş Haber

İbrahim Evren MTAL öğrencileri Romanyadan üç madalyayla döndü

İBRAHİM EVREN MTAL BAŞARIYA DOYMUYOR

Afyonkarahisar İbrahim Evren Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) öğrencileri, Romanya'da düzenlenen "Black Sea Fish Festival" adlı yemek yarışmasında büyük bir başarı elde ederek 3 madalya ile döndüler.

İbrahim Evren MTAL, bünyesinde barındırdığı 10 farklı meslek alanıyla eğitim kalitesini her geçen gün yükseltiyor. Okulun deneyimli idari kadrosu ve öğretmenleri, öğrencilerini her alanda en iyi şekilde yetiştirmek için çalışmalarına devam ediyorlar. Bu çerçevede, İbrahim Evren MTAL'in Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğrencileri, 7-11 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlenen "Black Sea Fish Festival" adlı yemek yarışmasına katıldılar.

Öğrenciler, bireysel ve takım olarak yarışmanın çeşitli branşlarında yer aldılar ve sonuçta 1 altın ve 2 gümüş madalya kazandılar. Bu başarılarıyla İbrahim Evren MTAL öğrencileri, Afyonkarahisar ve Türkiye'nin gururu oldular.

Yarışmaya katılan öğrenciler, öğretmenleri Rıfat Öz tarafından özenle hazırlandılar. Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Erasmus+Türkiye'nin desteğiyle gerçekleşen bu yarışma, öğrencilerin yeteneklerini sergileyerek büyük bir başarı elde etmelerini sağladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER