© Baykuş Haber

İbrahim Yıldız türkülerini Nevşehir Kalesinde seslendirecek

TRT'DE YAYINLANAN “SEN TÜRKÜLERİNİ SÖYLE” ADLI ŞARKI YARIŞMASINDA PERFORMANSIYLA BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN İBRAHİM YILDIZ, 16 EYLÜL CUMARTESİ AKŞAMI NEVŞEHİR KALESİ’NDE HEMŞEHRİLERİYLE BULUŞUYOR.

TRT'de izlenme rekorları kıran "Sen Türkülerini Söyle" adlı şarkı yarışmasının parlayan yıldızı İbrahim Yıldız, büyük bir başarıya imza attıktan sonra Nevşehir Kalesi'nde hemşehrileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Bu özel etkinlik, Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Kültür ve Sanat Günleri' kapsamında gerçekleşecek.

16 Eylül Cumartesi akşamı Nevşehir Kalesi içerisinde düzenlenecek olan bu konser programı, İbrahim Yıldız'ın TRT'de sergilediği etkileyici performanslarına tanıklık etmek isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat. Yıldız, saat 20.30'da başlayacak olan konserde, sevilen türkülerini Nevşehir'in güzel insanları için seslendirecek.

Etkinliğe katılmak isteyenler, biletlerini Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi'nden ücretsiz olarak temin edebilirler. Bu muhteşem etkinlikte İbrahim Yıldız'ın türküleriyle unutulmaz bir gece yaşamak için hazır olun.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER