© Baykuş Haber

İçerisinde 25 yolcusu bulunan otobüs orta refüje girip bariyerlere çarptı

AFYONKARAHİSAR’DA 25 YOLCUSU İLE KONTROLDEN ÇIKARAK ORTA REFÜJE GİRİP ARDINDAN BARİYERLERE ÇARPARAK DURABİLEN YOLCU OTOBÜSÜNDE ÖLEN YA DA YARALANAN OLMAZKEN, ARAÇ YAKLAŞIK 2 SAAT SÜREN ÇALIŞMA SONRASI GİRDİĞİ REFÜJDEN ÇIKARILDI.

Afyonkarahisar'da meydana gelen olayda, yolcu otobüsü kontrolden çıkarak orta refüje girdi ve ardından bariyerlere çarptı. Neyse ki, bu kaza sonucunda ne ölen ne de yaralanan oldu. Araç, yaklaşık 2 saat süren bir kurtarma operasyonunun ardından refüjden çıkarıldı.

Olay, Afyonkarahisar - Eskişehir kara yolu üzerindeki Emirdağ ilçesi çıkışında gerçekleşti. Henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsü direksiyon kontrolünü kaybetti ve otobüs orta refüje saplandı, ardından bariyerlere çarptı. Otobüste bulunan 25 yolcu şans eseri yara almadı, ancak kaza anında büyük bir panik yaşandı.

Olay yerine gelen firmanın başka bir otobüsüyle yolculuklarına devam etmek üzere nakledilen yolcular, Rize'den İzmir'e gitmekteydiler.

Kaza sonrasında orta refüje saplanan otobüs, jandarma ekiplerinin yardımıyla yaklaşık 2 saatlik bir çalışmanın ardından kurtarıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER