© Baykuş Haber

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya: “Siirtte 1 asker şehit”

SİİRT’İN PERVARİ İLÇESİ DOĞAN KÖYÜ AŞAĞI KARAMIK MAHALLESİ SABANDEMİRİ T. BÖLGESİNDE GÜVENLİK GÜÇLERİ İLE PKK'LI TERÖRİSTLERLE ÇIKAN ÇATIŞMADA BİR ASKER ŞEHİT OLDU.

Pervari ilçesinin Doğan Köyü, Aşağı Karamık Mahallesi Sabandemiri T. bölgesinde güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışma sonucunda bir asker şehit oldu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Şehit Jandarma Yüzbaşı Doğan Sevinç Operasyonu sırasında şehit düşen kahraman Mehmetçiğimiz Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan'a Allah'tan rahmet; ailesine, Jandarma Genel Komutanlığımıza ve milletimize başsağlığı diliyorum. Şehidimizin makamı âli olsun" ifadelerini kullandı.

Olay, Siirt'in Pervari ilçesinin Doğan Köyü, Aşağı Karamık Mahallesi Sabandemiri T. bölgesinde meydana geldi. Güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında yaşanan çatışmada Jandarma Uzman Çavuş Aydın Ceylan (33) şehit düştü. Bölgede teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için geniş çaplı operasyonlar devam ediyor. Şehit olan askerin ailesine ve millete başsağlığı diliyoruz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER