© Baykuş Haber

İETT otobüsler için ayrılan yolda kaza yaptı: 1 yaralı

Küçükçekmece'de, bir İETT otobüsü sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada, otobüs durağa gitmekteyken önce sağ kaldırım mantarlarına çarptı, ardından yolun solundaki kaldırıma çıkarak durabildi. Kaza sonucu otobüsün sağ tarafındaki cam patladı ve bir yolcu hafif şekilde yaralandı.

Olay, Küçükçekmece Halkalı Çamlıkaltı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 34 HO 1928 plakalı İETT otobüsü, durağa yanaşırken sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetti. Otobüs önce sağ kaldırım mantarlarına çarptı, ardından yolun solundaki kaldırıma çıkarak durdu. Kazada otobüsün sağ tarafındaki cam kırıldı ve bir yolcu hafif şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı yolcuya ayakta müdahale etti. Polis ekipleri, kaza hakkında geniş çaplı bir inceleme başlattı.

Bir tanık, kazanın nedenini açıklarken, "Burada taksiler vardı. Otobüs durağa girmek istedi ancak taksiler yüzünden giremedi. Yol dar olduğu için otobüs, taşlara çarparak burada durabildi." şeklinde ifade verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER