© Baykuş Haber

İftar vakti aile katliamı yapan şahıs yeniden hakim karşısında

SAKARYA'NIN SERDİVAN İLÇESİNDE TAPU MESELESİ YÜZÜNDEN İFTAR VAKTİ KARDEŞİ, YENGESİ VE YEĞENİNİ ÖLDÜREN CİNAYET ŞÜPHELİSİ VE ŞÜPHELİNİN SAKLANMASINA YARDIM EDEN ARKADAŞI YENİDEN HAKİM KARŞISINA ÇIKTI. DURUŞMADA TANIK OLARAK DİNLENEN Y.T.’NİN, “SANIK Ç.G.'NİN KENDİLERİNE 'HEPİNİZ AKŞAM EVDE OLUN, SİZİ VURACAĞIM' DEDİĞİNİ SÖYLEDİ" İFADESİ DİKKAT ÇEKTİ.

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde, bir tapu meselesi yüzünden çıkan anlaşmazlık sonucu gerçekleşen cinayet duruşmasında tanık ifadeleri dikkat çekiyor. Olayda ifadesi alınan tanık, olayın şüphelisi tarafından öldürülen akrabalarının tartışma öncesinde, "Hepiniz akşam evde olun, sizi vuracağım" şeklinde tehdit edildiğini söylüyor.

Duruşmada ifadesi alınan tanık Y.T., "Olay günü Tuncay Güler ve babası yanıma geldi. Bedri Güler, sanayide tartıştıklarını söyledi ve sanık Ç.G.’nin kendilerine ’hepiniz akşam evde olun, sizi vuracağım’ dediğini söyledi" ifadesini verdi.

Olay, bir tapu meselesi yüzünden 5 Nisan'da Serdivan ilçesinde meydana gelmiş, sanık iddia edilen anlaşmazlık sonucunda kardeşi, yengesi ve yeğenini öldürdüğü suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılmıştı. Duruşma devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER