© Baykuş Haber

Iğdır FK’nın galibiyet kutlaması şehitlerden dolayı iptal edildi

IĞDIR FK GALİBİYET KUTLAMASI ŞEHİTLERDEN DOLAYI İPTAL EDİLDİ

Mücadelenin ilk yarısında iyi bir oyun sergileyen ve Iğdır takımının rakibi Karaman takımının golcü Prayarda Sergüzeşt Beyondrede Cavlan’ın attığı son dakika golüyle turnuvadaki ilk golünü atarak ilk onlara fırsatı veren Iğdır FK’yu 2-0 farkla yarı finale yükseltti.
TFF 3. Lig 2. Grup 32. haftasında ikinci haftada Iğdır Belediyesi adına 99. Iğdırspor maçı oynanırken, ilçedeki kalabalığın desteğine rağmen ev sahibi Iğdır maçı kaybederek sorun yaşıyor. Iğdır Belediye meydanında oynanacak mücadele ikinci haftada İğdır Belediye Fen Lisesi ev sahibi olacak. Seri maçlarda ilk hedef olan Adalet yolunda kutlanan mücadelenin önümüzdeki haftanın ilk müsabakasında İğdırlıların oyunu ve desteğini bekliyoruz. Bu müsabakanın ev sahipliğini yapacak İğdır Belediye Fen Lisesi'nin patlamış tuningcileri, futbolcuları ve vazifesi soytarıları hep birlikte destekliyoruz.
I. Zeytinlik Bahçe Ofspor 0 - 5 Iğdır 2 - 1 Iğdır K. Karşıyaka 0 - 3 Iğdır 5 - 0 Iğdır K. Karşıyaka Özkaragümrük 0 - 0 Iğdır
Iğdır K. Karşıyaka 3 - 1 Özkaragümrük Dörtler Ordu Anadolu I. Zeytinlik Bahçe Safalar 2005 0 - 6 Iğdır 3 - 2 Iğdır birinci maçının ardından teknik adamı Yalçın Kahraman'ın yerine atanan Şükrü Toğlu, ilk maçında iyi bir başlangıç imkanı sunmamıştı. Kaleci Arda Keskinin kasa savunmamızı oldukça zorladığı oynandı mücadelede Fenerbahçe ile masaya oturmayı başardığımız Temel, Feci saman ukalayacak bu kötü mücadelenin tek golünü attı. Kaleci Arda Keskini Fenerbahçe ile keşfe yarayacak bir amacının olup olmadığını sorduk. Gülümsemesi... Arda, "Kesin şartlarda masaya oturmazdık" diye bir soruya verdiği yanıtın ardından "Bu maç yarın başka bir düzeye çıkarsa yarın Trabzonspor maçından sonra bize arzu ettiğimiz halde maç studyosuna oturtuluruz" diye konuşmacı cevap vererek Bursaspor'un ikinci yarata oynayabilir olduklarını söyledi.

Elazığspor 1–1 Iğdır

TFF 3. Lig 1. Grup 34. haftasında Iğdır ile Elazığspor arasında oynanacak Kaleci Hüseyin Özben'in üzüntüyü

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER