© Baykuş Haber

İhtiyaç Sahiplerinin Bayramlıkları Kızılaydan

TÜRK KIZILAYI NİĞDE ŞUBE BAŞKANI KEMAL GENÇOĞLU, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI NEDENİYLE BAYRAMLIK ALACAK DURUMU OLMAYAN DEPREMZEDE VATANDAŞLARIN VE NİĞDELİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BU BAYRAMDA İHTİYAÇLARINI UNUTMADI.

Türk Kızılayı Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde depremzedeler ve ihtiyaç sahibi Niğdelilere yardım elini uzatıyor. Gençoğlu, bayram ihtiyaçlarını unutmadıklarını ve yardımların devam ettiğini belirtti.

Gençoğlu, konuyla ilgili şunları söyledi: "Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile birlikte kendilerine ve çocuklarına kıyafet alamayan ailelerimize giysi yardımlarımız devam ediyor. Bir yandan erzak dağıtımları, et konserve dağıtımları sürerken diğer yandan bayramın yaklaşması ile kendisine ve ailesine bayramlık alamayan ailelerimize kıyafet yardımı yapıyoruz. İlimiz Kredi Yurtlar Kurumu'nda kalan depremzede vatandaşlarımız için kampüs içerisinde bulunan Kızılay Butik'te gece gündüz demeden depremzedelere ve Niğde halkına bayramlık hazırlamaya devam ediyoruz. Bu bayram depremzede vatandaşlarımızın ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin bayramlıkları Kızılay'dan. Bayramlık kıyafetlerini alan kardeşlerimizin ve çocuklarımızın sevinci her şeye değer."

Ayrıca Gençoğlu, Kızılay olarak yılın her ayında ihtiyaç sahiplerine destek verdiklerini ve depremzedelere giysi yardımı yapmaya devam ettiklerini vurgulayarak, "Bu bayram da çocuklarımıza ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza bayramlık yardımında bulunuyoruz" dedi.

Türk Kızılayı Niğde Şubesi, depremzedelere giysi yardımı yapmanın yanı sıra nakit yardım, alışveriş çeki yardımı ve gıda yardımı gibi çeşitli destekler sunarak ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER