© Baykuş Haber

İki motosiklet çalan 3 kişi tutuklandı

ADANA’DA HAFİF TİCARİ ARAÇLA MAHALLE MAHALLE GEZİP İKİ MOTOSİKLET ÇALDIĞI ÖNE SÜRÜLEN 3 KİŞİ YAKALANIP TUTUKLANDI.

Adana'da, mahalle mahalle dolaşarak iki motosiklet çaldıkları iddia edilen 3 kişi, polis tarafından yakalanarak tutuklandı.

Olay, 10 Eylül tarihinde saat 05.00 sularında Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi'nde meydana geldi. Plakası olmayan bir hafif ticari araçla bir apartmanın bahçesine gelen 3 şüpheli, otoparkı keşfe çıktı. Yüzlerini kapüşonlar ve cerrahi maskelerle gizleyen şüphelilerden biri, park halindeki bir motosikletin kilidini kırarak aracı yükledi. Ardından, aynı mahallede bulunan başka bir apartmanın otoparkından da Ali İmran K.'ye ait bir motosikleti aynı yöntemle çaldılar. Hırsızlık anları apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

İhbar üzerine harekete geçen Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin İzzet E. (35), Emrecan Ç. (24) ve Burak B. (21) olduğunu belirledi. Ayrıca, şüphelilerin 8 Eylül gecesi Sarıçam ilçesi Çarkıpare Mahallesi'nde bulunan bir apartmanın otoparkından Okan G.'nin motosikletini çaldıkları da tespit edildi.

Polis ekipleri, şüphelilerin adreslerine düzenledikleri eş zamanlı baskınlarla zanlıları yakaladı. İzzet E.'nin evinde yapılan aramada çalınan 2 motosiklet ve 11 kök Hint keneviri ele geçirildi. Diğer motosiklet ise Karahan Mahallesi'nde bir sulama kanalına atılmış olarak bulundu.

Zanlılar, polis sorgularında suçlarını itiraf ettikten sonra adliyeye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklandı. Çalınan motosikletler ise sahiplerine iade edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER