© Baykuş Haber

İki otomobil çarpıştı: 4 yaralı

KOCAELİ’DE İKİ OTOMOBİLİN ÇARPIŞMASI NETİCESİNDE MEYDANA GELEN KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde meydana gelen bir trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza, Yeni Yalı Mahallesi'nde, D-100 Karayolu İstanbul istikametinde gerçekleşti. İddiaya göre, M.C.A'nın kullandığı 41 HN 727 plakalı Volkswagen marka otomobil, aşırı hız nedeniyle N.S'nin idaresindeki Nissan marka otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Nissan otomobil, yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpıp ters istikamette durabildi. Kazada her iki otomobilin sürücüleri ve araçlarda bulunan S.S. ve E.A. adlı yolcular yaralandı. Olayın 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirilmesi üzerine, sağlık ve polis ekipleri hızla olay yerine sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra 4 yaralı ambulanslarla Seka Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza sonrasında, her iki otomobil de çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Polis ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Trafik kazalarına karşı dikkatli olmak ve hız kurallarına uymak önemlidir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER