© Baykuş Haber

İl Müdürü Din, Ağrılı boksörleri tebrik etti

İL MÜDÜRÜ DİN, AĞRILI BOKSÖRLERİ TEBRİK ETTİ

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, boksta başarılı olan sporcuları ve antrenörlerini makamında kabul ederek, elde ettikleri başarılar için tebrik etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, 30 Mayıs-07 Haziran 2023 tarihleri arasında Sakarya'da düzenlenen Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda 2 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazanan milli sporcuları onurlandırdı. Müdür Din, Spor Hizmetleri Müdürü Cemil Budak ile birlikte şampiyonada 63 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Abdullah Ömer Gökçe, 54 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Mir Boran Yıldırım, 50 kiloda Türkiye ikincisi olan Ramazan Alptekin, 80 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Ömer Deniz Çağlar ve 46 kiloda Türkiye üçüncüsü olan Yusuf Saltan'ı ve onları yetiştiren antrenörleri İsmet Sarı ve Volkan Sarı'yı ağırladı.

Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din, bu başarıların il için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade ederek, sporcuları ve antrenörleri kutladı. Din, sporcuların Sakarya'dan getirdiği 5 madalyanın Ağrı için büyük bir başarı olduğunu ve bu başarılarından dolayı gurur duyduklarını belirtti. Müdür Din, sporculara başarılarının devamını diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER