© Baykuş Haber

İl Sağlık Müdürü Şenkul, bayramı görev başında geçiren personeli ile bayramlaştı

AYDIN İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DR. ESER ŞENKUL, KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA VATANDAŞLARIN SAĞLIĞI İÇİN GÖREVLERİNİN BAŞINDA OLAN SAĞLIK PERSONELLERİ VE TEDAVİ GÖREN HASTALARLA BAYRAMLAŞTI.

Aydın İl Sağlık Müdürü Dr. Eser Şenkul, Kurban Bayramı'nın sağlık personeli ve hastalar için önemini vurgulayarak, hastane ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ni ziyaret eden Dr. Şenkul, ardından sırasıyla Aydın Devlet Hastanesi, Efeler 5 No’lu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Atatürk Devlet Hastanesi'ne geçti.

Hastanelerde tedavi gören hastalar, hasta yakınları ve sağlık personelleriyle bayramlaşan Dr. Şenkul, onlara moral verdi. İnsan sağlığı için büyük fedakarlıkla çalışan sağlık personelinin özverisini takdir eden Dr. Şenkul, tüm personele teşekkür etti ve görevlerinde kolaylık diledi.

Bayram sürecinde acil servislerde sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastanelerin başhekimlerinden bilgi alan Dr. Şenkul'a, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Op. Dr. Hakan Bulut ve hastane yönetimleri eşlik etti. Sağlık personelinin gayreti ve hastaların sağlığına duyduğu hassasiyet, bayram boyunca da devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER