© Baykuş Haber

İl Tarım Müdürlüğünde görev değişimi: Yeni İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav oldu

İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ MUSTAFA ŞAHİN İZMİR İL MÜDÜRÜ OLARAK ATANIRKEN, AKSARAY İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ BÜLENT SAKLAV DA KAYSERİ'YE İL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI.

İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin, İzmir il müdürü olarak atanırken, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav da Kayseri'ye il müdürü olarak atanmıştır. Bu önemli atama kararları, Resmi Gazete'de yayınlandı.

Mustafa Şahin'in İzmir il müdürü olarak atanmasıyla birlikte, Aksaray İl Tarım ve Orman Müdürlüğü görevine Bülent Saklav getirilmiştir.

Bülent Saklav, 1975 yılında Aksaray'da doğmuş ve ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini de Aksaray'da tamamlamıştır. 1994-1999 yılları arasında Kafkas Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nden mezun olmuştur. Mezuniyetinin ardından 1999-2006 yılları arasında Aksaray merkezde serbest veteriner hekim olarak çalışmıştır.

2006 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı tarafından Naklen Atama ile Sivas İli İmranlı İlçe Tarım Müdürlüğü'ne atanmıştır. İmranlı İlçe Tarım Müdürlüğü'nde Veteriner Hekim olarak görev yapmıştır. Daha sonra İlçe Müdürü olarak atanmış ve bu görevi üstlenmiştir.

2011 yılında Aksaray İli Gülağaç İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü'ne tayin edilmiştir. Bu görevi sırasında Veteriner Hekim olarak çalışmış ve İlçe Müdürü olarak görev yapmıştır. 2017-2018 yılları arasında Hayvan Sağlığı, Yetiştiriciliği ve Su Ürünleri Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

11 Mayıs 2018 tarihinde Aksaray İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü olarak atanmıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Bülent Saklav, İngilizce dilini orta düzeyde bilmektedir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER