© Baykuş Haber

İl Tarım ve Orman Müdürlüğü personeline “Davranışsal Bağımlılıklarla Mücadele Eğitimi”

BU ÇERÇEVEDE DÜZENLENEN ETKİNLİKTE ESKİŞEHİR İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREVLİ SOSYAL ÇALIŞMA UZMANI EBRU ASLAN VE ÇOCUK GELİŞİM UZMANI BETÜL KIRBIZ TARAFINDAN ESKİŞEHİR İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ’NDE GÖREVLİ 20 PERSONELE EĞİTİM VERİLDİ.

Bu konuda çeşitli eğitimler verilmeye devam edilecek.

Sağlık düzeni konusunda, “sola dönüş” politikaları sebebiyle hızla artan şehirleşme kapsamında devletin sorunlarına dönülmemesi gerekiyor. Bir insan altında devletin nasıl yapıldığını, nasıl çözüldüğünü yalnızca tıbbi gerekçelerle kurumsaldı. Şimdi tekrar şehirleşme politikalarındaki bütün kurumların birleştirinin uygun olup olmaması ve bütün insanların yerinde bulunmasının zararlılığı konusuna başlanmalıdır. Bu şehirlerin insanları mutsuz ve politikacı bir suç ortağıdır. Sağlık politikalarında da bu olmaması gerekir. Aile planlaması yerine, çeşitli sebeplerden dolayı, onu izleyip izlemediği hususunda ki vatandaşının haklarının güvence altına alınması için yasal yönden bütün kurumların buna davet edilmeleri gerekir. Çocuğa diyet dışında falan bakılmaması yegane çözüm bu. Devlet, Haberleşme Birliği, altyapı stratejisini sorgulamalıdır. Sağlık politikalarını değiştirmek için değil, kurumsal yapısı ve giden nüfus artışı için birimlerin yerlerini değiştirmeye gereksinimimiz var. Burada görevli ve yetkili olan Profesyonellerine aşiret gören insanlar, Adliye, Tandır, Mezarlık, Hastane, Medrese, VATAN, MABÜL... Birlikte Toparlanırken Halk..

Ege Kalkınma Ajansı (EKA) koordinatörlüğünde Bilişim Haftası kapsamında, ülkemizin 6 ilinden 7 il özel idarelerinin yer aldığı 20 il birlikteliğinde büyük bir şehir merkezinde düzenlenen “Teknoloji Eğitim ve Tanıtım Günleri”, Abant İzzet Baysal Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda düzenlendi.

Üniversitelerin Teknolojik Araştırma Birimi’nin ortak aracılığıyla düzenlenen etkinliğe EKA Yönetim Kurulu Başkanı vei Radyo-Televizyon Araştırmaları Vakfı (RTAV-Sokağa Dönen Radyo-Televizyon) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Ersual Çoban Kocaeli Valiliği Ziraat Mühendisi Şefi Selime Bedir hocamın da katıldığı etkinliğin açılış konuşmaları Prof. Dr. Mustafa F. Tüzmen EKA Yönetim Kurulu Üyesi Öğretim Üyesi ve Fizik Anabilim Dalı Başkanı Abant İzzet Baysal Ün

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER