© Baykuş Haber

İlahiyat Fakültesinden 50 öğrenci Köyceğize misafir oldu

İLAHİYAT FAKÜLTESİ’NDEN 50 ÖĞRENCİ KÖYCEĞİZ’E MİSAFİR OLDU

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden gelen 50 öğrenciye ev sahipliği yapan Müftülük ve TDV Köyceğiz Şubesi, keyifli bir program düzenledi. İstanbul İlahiyat Fakültesi Dinler Tarihi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Dr. Elif Tokay ve fakülte sekreteri Nedim Sağlam eşliğinde Köyceğiz'e gelen öğrencilere, İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mustafa Özdil ve Vaiz Rauf Evleksiz de katıldı.

Köyceğiz Kulak Mesire Alanı'nda gerçekleşen etkinlikte İlçe Müftüsü Ahmet Karagöz, İlahiyat Fakültesi öğrencileriyle yemekli bir toplantıda buluştu. Öğrencilerle tek tek tanışıp sohbet eden Müftü Karagöz, şunları söyledi: "Sizleri Köyceğiz'de ağırlamaktan, sizlerle bir arada olmaktan son derece memnun oldum. Hepinize öğrencilik hayatınızda ve sonrasındaki hayat yolculuğunuzda başarılar diliyorum."

Konuşmaların ardından Dr. Elif Tokay ve Sekreter Nedim Sağlam, Müftü Karagöz'e misafirperverliği için teşekkür ederek bir plaket takdim ettiler ve fakülte yayınlarından kitaplar hediye ettiler. İlahiyat Fakültesi öğrencileri, Köyceğiz'in tarihi Kaunos Antik Kenti'ni, Yuvarlak Çayı'nı ve Köyceğiz Gölü'nü ziyaret ederek ilçeden ayrıldılar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER