© Baykuş Haber

İletişimin en ‘etkili hali

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, GENÇLERİN TEKNOLOJİYİ DOĞRU VE VERİMLİ KULLANABİLMELERİNE İMKÂN SAĞLAMAK HEDEFİYLE BAŞLATTIĞI YENİ NESİL DİJİTAL MEDYA BULUŞMALARI SERİSİ, ‘ETKİLİ İLETİŞİM’ TEMASIYLA DEVAM ETTİ. ALANINDA UZMAN RADYO PROGRAMCILARI VE TV SPİKERLERİ, ETKİLİ İLETİŞİMİN PÜF NOKTALARINI ORHANGAZİLİ GENÇLERLE PAYLAŞTI.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençlerin teknolojiyi etkili bir şekilde kullanabilmelerine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği Yeni Nesil Dijital Medya Buluşmaları serisinin sonuncusunu "Etkili İletişim" temasıyla gerçekleştirdi. Programda, radyo programcıları ve TV spikerleri, etkili iletişimin inceliklerini Orhangazili gençlerle paylaştı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen bu etkinlikler, gençlerin büyük ilgisiyle karşılandı ve gençlerin buluşma noktası haline gelen Kültür ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleşti. Programın katılımcıları arasında Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın da bulunuyordu.

Programın interaktif söyleşi formatı, jest ve mimiklerin iletişimdeki önemini, Türkçenin doğru okunmasının neden bu kadar önemli olduğunu ve topluluk önünde konuşurken neden heyecanlandığımızı ele aldı. Programın moderatörlüğünü üstlenen Turkuaz Radyo Programcısı Hop Dedik Ayhan, izleyicileri de programa katılmaya davet etti ve TGRT Haber Spikeri Mehmet Aydın, izleyiciler arasından 3 gence muhabirlik canlandırması yaptırdı. Ayrıca, gençlerin heyecanlarını kontrol etmelerine yardımcı olmak için nefes çalışmaları da yapıldı.

Radyo D Programcısı Hilal Özgani tarafından düzenlenen "evet-hayır yarışması" da programın eğlenceli anlarından biriydi. Program boyunca yapılan yarışmaları kazanan gençlere 2 GB internet hediye edildi.

Program sonunda Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne gençlerin sosyal ilişkilerini geliştirmelerine ve bilgi sahibi olmalarına katkı sağlayan etkinlikler için teşekkür etti. Ayrıca, programın konukları da gençlerle buluştukları için büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, bu tür etkinliklerin devam etmesini dilediler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER