© Baykuş Haber

İlk 6 ayda 3 bin 462 kişiye hasta nakil hizmeti

ÇAYIROVA BELEDİYESİ; ENGELLİ VE YARDIMA MUHTAÇ VATANDAŞLARA HASTA NAKİL, VE MEDİKAL MALZEME DESTEĞİ SAĞLIYOR. EKİPLER, BU YILIN İLK 6 AYINDA 3 BİN 462 KİŞİYE HASTA NAKİL HİZMETİ, 157 KİŞİYE DE MEDİKAL MALZEME DESTEĞİ VERDİ.

Çayırova Belediyesi, bu yılın ilk yarısında 3,462 kişiye hasta nakil hizmeti ve 157 kişiye medikal malzeme desteği sağladı.

Çayırova Belediyesi, engelli, yaşlı ve yardıma muhtaç vatandaşların evde bakımını ve hastaneye ulaşımını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Sosyal Yardım Müdürlüğü tarafından yürütülen bu hizmetler, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi'nin talimatları doğrultusunda hayata geçiriliyor. Engelli ve rahatsızlık yaşayan vatandaşlara destek olmak amacıyla çalışan ekipler, hasta nakil, hastane randevusu, hasta yatağı ve medikal malzeme desteği gibi hizmetler sunuyor.

Çayırova Belediyesi, bu yılın ilk altı ayında 3,462 kişiye hasta nakil hizmeti sağlarken, hastane randevusu konusunda da 424 vatandaşa yardımcı oldu. Ayrıca 66 kişiye hasta yatağı ve 157 kişiye medikal malzeme desteği verildi.

Başkan Çiftçi, bu hizmetlerin vatandaşların yanında olma çabasının bir parçası olduğunu belirterek, "Gönül ve makam kapılarımızı vatandaşlarımıza sonuna kadar açtık ve Çayırova'daki hemşehrilerimizle sıkı bir gönül bağı kurduk. İnsan odaklı çalışmalarımız doğrultusunda, Çayırovalı vatandaşlarımızın her zaman yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER