© Baykuş Haber

İlk üniversite harçlıklarını sanattan kazanacaklar

ANTALYA’NIN GAZİPAŞA İLÇESİNDE GAZİPAŞA ANADOLU LİSESİ GÖRSEL SANATLAR ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN DÜZENLENEN ‘TEMEL SANAT EĞİTİMİNDE KARAKALEM VE RESMİN ÖNEMİ’ KONULU RESİM SERGİSİ, 18 HAZİRAN PAZAR GÜNÜNE KADAR ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLAYACAK.

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğrencileri tarafından düzenlenen "Temel Sanat Eğitiminde Karakalem ve Resmin Önemi" konulu resim sergisi, sanatseverlerin ilgisini çekiyor. Sergi, Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi'nde açıldı ve 18 Haziran Pazar gününe kadar ziyaretçilere ev sahipliği yapacak.

Serginin açılışına katılan protokol üyeleri, serginin açılış kurdelesini birlikte kestiler ve öğrencilerin eserlerini büyük bir ilgiyle incelediler. Öğrenciler ise ziyaretçilere eserler hakkında detaylı bilgiler vererek sergiyi gezdirdiler.

Sergide, "Temel Sanat Eğitiminde Karakalem ve Resmin Önemi" temasına odaklanan öğrencilerin eserleri sergileniyor. Ayrıca, öğrencilerin ilk üniversite harçlıklarını sanatlarıyla kazanmalarını teşvik etmek amacıyla bazı eserler satışa sunuldu.

Bu özgünleştirme, Gazipaşa Anadolu Lisesi öğrencilerinin resim sergisini ve serginin temasını vurgulamaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER