© Baykuş Haber

İlkokul öğrencileri sanata farklı bir pencere açtı

ESKİŞEHİR REŞAT BENLİ İLKOKULU 3-F SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN DE YER ALDIĞI WİNDOW OPENİNG TO ART İSİMLİ ETWİNNİNG PROJESİ ÇERÇEVESİNDE ÜRETİLEN ESERLER OKULDA SERGİLENMEYE BAŞLADI.

Eskişehir Reşat Benli İlkokulu 3-F sınıfı öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Window Opening to Art" adlı eTwinning projesinin meyvesi, okulun sergi salonunda görücüye çıktı. Bu özgünleştirmeyle, projenin içeriği ve serginin açılışı hakkında daha fazla bilgi sunuluyor.

Adana, İzmir, Ankara, Bursa ve Eskişehir'den ilkokulların katıldığı "Window Opening to Art" (Sanata Açılan Pencere) adlı eTwinning projesi kapsamında öğrenciler tarafından üretilen sanat eserleri, okulda sergilenmeye başladı. Reşat Benli İlkokulu 3-F Sınıfı öğretmeni Sümeyra Gülmüş, projeyi ayrıntılı bir şekilde açıkladı. Gülmüş, çocukların kendilerini ifade etmek için çizimin önemli bir yol olduğunu belirterek, bu tür projelerin çocukların hayal gücünü geliştirmesine ve özgüvenlerini arttırmasına yardımcı olduğunu ifade etti.

Gülmüş, "Window Opening to Art" projesinin Romanya ve İtalya'dan gelen yabancı ortaklarla birlikte gerçekleştirildiğini ve öğrencilerin sanat eserlerini farklı bakış açılarıyla yorumladıklarını söyledi. İzmir, Ankara, Bursa ve Eskişehir'den katılan okulların da projeye katkı sağladığını belirten Gülmüş, öğrencilerin 7 aylık emeği sonucunda ortaya çıkan eserlerin harika bir sergiyle sergilendiğini ifade etti.

Reşat Benli İlkokulu Müdürü Süha Girmen ve 3-F Sınıfı Sınıf Öğretmeni Sümeyra Gülmüş, serginin açılışını öğrencilerle birlikte gerçekleştirdi. Öğrencilerin uzun süren çalışmalarının meyvesi olan sanat eserleri, okulun giriş katındaki sergi salonunda ziyaretçilere sunulacak. Bu proje, öğrencilerin sanata ve yaratıcılığa olan ilgilerini desteklemeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER