© Baykuş Haber

İmge Ay'ın 1 milyon sevinci

Güzel şarkıcı İmge Ay, bir yıl boyunca ara verdiği müzik kariyerine iddialı bir dönüş yaparak "Sıra Sende" şarkısı ile müzikseverlerin karşısına çıktı. İlk single çalışması olan "Başka Biri" ile büyük beğeni kazanan Ay, bu kez Melda Gürbey ve Tarık İster imzasını taşıyan "Sıra Sende" şarkısıyla dinleyicilerini büyüledi. Şarkının düzenlemesi ve aranjesi Fırat Özbaylar tarafından yapıldı.

İmge Ay'ın "Sıra Sende" şarkısı, sadece birkaç gün içinde sosyal medyada ve YouTube kanalında büyük ilgi gördü ve 1 milyon izlenmeyi aşarak dikkatleri üzerine çekti. Bu başarının ardından İmge Ay, üçüncü şarkısı için çalışmalara başladı ve müzik dünyasında daha fazla adından söz ettirmek için sahne performansı için de hazırlıklara başladı.

Müziğe olan tutkusu ve çalışmalarıyla dikkat çeken İmge Ay, sahne performanslarıyla da kendini kanıtlamak için hazırlıklarını sürdürüyor. Kendisini sahnede daha da iddialı bir şekilde görmek istediğini belirten Ay, dinleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak performanslarıyla sahnelerde boy göstermeye hazırlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER