© Baykuş Haber

İnegöl Belediyesinden sel bölgesine destek

BARTIN’DA YOĞUN YAĞIŞLAR SONRASI BARTIN IRMAĞI VE BÖLGEDEKİ DERELER TAŞTI. YAŞANAN SEL FELAKETİ SONRASI İNEGÖL BELEDİYESİ SELDEN ETKİLENEN VATANDAŞLARA YARDIMCI OLMALARI İÇİN 15 PERSONELİNİ BÖLGEYE SEVK ETTİ.

Bartın'da şiddetli yağışların ardından Bartın Irmağı ve çevresindeki derelerin taşması sonucu meydana gelen sel felaketi, çevre illerden de yardım ekiplerinin sevkiyatını tetikledi. İnegöl Belediyesi, selzedelerin yardımına koşmak amacıyla 15 personelini bölgeye gönderdi.

Pazar günü başlayan yoğun sağanak yağışlar, Bartın Irmağı ve yakın derelerde taşmalara yol açtı. Bu ani sel felaketi, vatandaşların yaşam alanlarını tehdit etti ve ev tahliyelerine neden oldu. İnegöl Belediyesi, bu acil duruma müdahale etmek ve selden etkilenen insanlara yardım eli uzatmak amacıyla hızla harekete geçti. Belediyenin Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden oluşan ekipler, Pazar gecesi Bartın'a doğru yola çıktı.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, sel felaketinin yaşandığı Bartın'a destek amacıyla gönderilen ekibin çalışmalarını takip ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Taban, "Her zaman olduğu gibi, ihtiyaç duyulan her yerde ve her zaman İnegöl Belediyesi olarak yardım etmeye hazırız. Ekiplerimiz, Bartın'da selden etkilenen vatandaşlarımıza yardım etmek üzere yola çıktı. Bu zor zamanlarda hem milletimize hem de devletimize destek olmaya devam edeceğiz" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER