© Baykuş Haber

İnegöl park caddesinin asfaltı yenileniyor

İNEGÖL BELEDİYESİ, AHMET TÜRKEL ÇEVRE YOLU İSAÖREN KAVŞAĞINDAN SAAT KULESİNE KADAR OLAN 1,6 KİLOMETRELİK BÖLGEDE ASFALT ÇALIŞMASINA BAŞLADI.

İnegöl Belediyesi, şehir genelinde altyapıyı güçlendirmeye yönelik asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şimdi sıra, Ahmet Türkel Çevre Yolu İsaören Kavşağı'ndan Saat Kulesi'ne kadar olan 1,6 kilometrelik bölgeye geldi. Bu alanda yapılacak asfalt çalışmalarını denetlemek üzere bölgeye giden Belediye Başkanı Alper Taban, şu açıklamalarda bulundu: "Şu an ana caddelerimizde devam eden asfalt çalışmaları bulunmaktadır. Kasım Efendi Caddesi, Anafartalar Caddesi, Ertuğrulgazi Caddesi, Edebali Caddesi, Yeşil Bursa Caddesi, Şebboy Caddesi, Gazhane Sokak ve Büyükdere Sokak'ta çalışmalar tamamlandı. Bu süreci yakından takip etmek istedik ve İsaören Kavşağı bölgesindeki çalışmaları inceledik. İnegöl Belediyesi olarak hava koşulları elverdiği sürece bu tür asfalt çalışmalarına devam edeceğiz."

Başkan Taban ayrıca Park Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmayla ilgili de bilgi verdi. "Ahmet Türkel Çevre Yolu İsaören Kavşağı'ndan başlayarak Park Caddesi'ne kadar uzanan, yeni Kent Meydanı'na kadar olan 1,6 kilometrelik bölgenin asfaltlama çalışmasını başlattık. Bu çalışma 3 aşamada tamamlanacak. İlk aşamada İsaören Kavşağı'ndan Dışbudak Sokak kesişimine kadar olan 270 metrelik bölge asfaltlanacak. İkinci aşamada Dışbudak Sokak kesişiminden Fatih Camii Kavşağı'na kadar olan 400 metrelik alan asfaltlanacak ve üçüncü aşamada Fatih Camii'den Saat Kulesi'ne kadar olan 810 metrelik bölge asfaltlanacak. Toplamda yaklaşık 1,6 kilometrelik bir alanda asfalt uygulaması yapılacak. Bu çalışma kapsamında 2 bin 690 ton asfalt kullanılacak ve toplamda 22 bin 424 metrekarelik bir alanda asfaltlama işlemi gerçekleştirilecek. Çalışmanın toplam maliyeti ise yaklaşık 1,5 milyon TL olacak."

İnegöl Belediyesi, şehrin genel altyapısını güçlendirmeye ve yollarını yenilemeye devam ederek şehirdeki ulaşımı daha güvenli ve rahat hale getirmeyi hedefliyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER