© Baykuş Haber

İnegöl UEDAŞ yeni hizmet binasında

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova bölgelerinde abonelerine yüksek kaliteli ve etkili hizmet sunma amacıyla çalışan UEDAŞ, müşteri hizmet noktalarını modernize ediyor. İnegöl ilçesinde yeni işletme binasını hizmete sunan UEDAŞ, 150 bin abonesine özel hizmet sunmaya hazırlanıyor.

Marmara Bölgesi'nin güney kısmını kapsayan hizmet alanı içinde yer alan UEDAŞ, İnegöl ilçesindeki yeni işlem merkezi ile 150 bin aboneye daha yakın hizmet sunacak. Açılış törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Arif Bayrak, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve diğer protokol üyeleri katıldı.

Uludağ Enerji CEO'su İsmail Ergüneş, törende yaptığı açıklamada, "Güney Marmara Bölgesi'nde 4 ilde hizmet veren firmamız, abonelerimize en etkili iletişimi sağlamayı görev olarak benimsemiştir. Her zaman kesintisiz ve güvenilir enerji hizmeti sunma amacı güdüyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni işletme merkezi, İnegöl'deki 150 bin abonemize aynı amacı taşıyacak. Müşterilerimizin gereksinimlerine kulak vererek, memnuniyeti en yüksek düzeyde tutmayı planlıyoruz" dedi.

UEDAŞ Genel Müdürü Gökay Fatih Danacı ise yaptığı konuşmada, "UEDAŞ olarak Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'da 3.5 milyon aboneye kesintisiz enerji hizmeti sunuyoruz. Bu büyük elektrik ağı üzerindeki güvenliği, işletmelerimiz ve personelimizle sağlıyoruz. Bölgemizdeki 12 işletme içinde İnegöl, stratejik bir öneme sahiptir. Nüfus ve sanayideki hareketlilik, sorumluluklarımızı artırıyor. Bu sorumluluğun bilincinde olarak, bölge yatırımlarına önem veriyor ve müşterilerimize özel hizmet sunmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER