© Baykuş Haber

İnegöllü gençler Bilişim Vadisini keşfediyor

İNEGÖL BELEDİYESİ, TÜRKİYE’NİN ÖNEMLİ TEKNOLOJİ MERKEZLERİNDEN BİRİ OLAN BİLİŞİM VADİSİNE DÜZENLEDİĞİ TEKNİK DENEYİM ZİYARETLERİ ÇERÇEVESİNDE BUGÜN 30 GENCİ BİLİŞİM VADİSİNE GÖTÜRDÜ.

İnegöl Belediyesi, Türkiye'nin önde gelen teknoloji merkezlerinden biri olan Bilişim Vadisi'ne 30 genci götürdü.

İnegöl Belediyesi, hizmetlerini sürdürürken aynı zamanda yerli ve milli teknoloji hamlesine destek veren projeler üreten birçok gönüllü gençten oluşan Baykoca Proje Takımları oluşturmuştu. Bu takımlar, bir dizi projeyi başarıyla gerçekleştirirken, Türkiye'nin önde gelen teknoloji merkezlerinden biri olan Bilişim Vadisi'nde bu projelerin geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla İnegöl Belediyesi tarafından kurulan Baykoca Çalışma Ofisi'nde çalışmalarını sürdürüyorlar.

İnegöl Belediyesi, bu yerli ve milli teknoloji çalışmalarına katkı sağlayan gençlerin Bilişim Vadisi'ni ziyaret ederek yerinde incelemeler yapmalarını sağlamak istedi. Bu nedenle, 30 bilim ve teknoloji meraklısı genç, İnegöl Belediyesi organizasyonuyla Bilişim Vadisi'ne götürüldü.

Bu gezinin amacı, gençlerin yerli ve milli teknoloji hamlesi projelerini yerinde görmeleri, teknolojiye dayalı fırsatları ve imkanları yakından tanımaları, kariyer seçimlerine katkı sağlamaları ve İnegöl'ün bu alandaki çalışmalarına dair farkındalık oluşturmaktı. Gezi sırasında öğrenciler, çeşitli projeleri inceledi ve Baykoca Teknoloji Ofisi'ni de ziyaret etme fırsatı buldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER