© Baykuş Haber

İnegöllü sporcular dünya şampiyonasında

‘’İNEGÖL SPOR ŞEHRİ’’ DİYEREK GENÇLERE VERDİĞİ ÖNEMLE BİRLİKTE SPORCU YETİŞTİRMEYE DEVAM EDEN İNEGÖL BELEDİYESİ, 55 İLDEN 800 SPORCUNUN KATILDIĞI U14 ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İNEGÖL BELEDİYESPOR DOSTUM ORYANTİRİNG TAKIMI TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU.

İnegöl Belediyesi, gençlerin spor alanındaki gelişimini teşvik etmek amacıyla sunduğu fırsatlarla dikkat çekiyor. İnegöl Belediyespor Dostum Oryantiring Takımı, 55 ilden 800 sporcunun katıldığı U14 Oryantiring Türkiye Şampiyonasında büyük bir başarıya imza attı ve Türkiye Şampiyonu oldu.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın gençlere verdiği önem ve spor alanındaki yatırımlar, şehre önemli kazanımlar kazandırmaya devam ediyor. Amasya'da düzenlenen şampiyonada 5 kupa ve 18 madalya kazanan İnegöl Belediyespor Dostum Oryantiring Takımı, bu başarısıyla büyük gurur yaşattı.

Ayrıca, İnegöl'den 4 sporcu, 2022-2023 sezonu Milli Takımına seçilerek Türkiye'yi Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecekler. Bu başarılar, gençlere verilen yatırımların meyvesini gösteriyor.

Başkan Taban, sporcuları ve antrenörlerini tebrik ederek, gençlerin sporla kötü alışkanlıklardan uzak tutulmasının önemini vurguladı. Geleceğin teminatı olan gençlere yapılan yatırımların şehir için büyük bir kazanç olduğunu belirtti ve sporcuların milli takım için yapacakları katkılardan dolayı gurur duyduğunu ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER