© Baykuş Haber

İnegölspor Başkanı Osman Sevimden Sergio Ramos açıklaması

İNEGÖLSPOR BAŞKANI OSMAN SEVİM, DÜNYACA ÜNLÜ İSPANYOL FUTBOLCU SERGİO RAMOS İLE İLGİLİ ÇIKAN TRANSFER HABERLERİ HAKKINDA KONUŞTU.

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, dünyaca ünlü İspanyol futbolcu Sergio Ramos ile ilgili çıkan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu. Sevim, "Sergio Ramos’un İnegölspor ile anılması gerçekten bizleri onurlandırdı. Ancak böyle bir şeyin mümkün olmadığını tüm Türkiye gibi bizler de biliyoruz. Bence İnegölspor’un adının Sergio Ramos ile anılması, İnegölspor’a ne kadar büyük bir güç kattıysa, Sergio Ramos’a da katmıştır diye düşünüyorum. Bizler Ramos’tan daha büyük bir kulübüz. Sergio Ramos’tan daha büyük bir ismimiz var" dedi.

Fransız ekibi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren İspanyol futbolcu Sergio Ramos’un ismi, TFF 2. Lig ekibi İnegölspor ile anılmıştı. Başkan Sevim, bu tür haberlerin kulübü onurlandırdığını belirtirken, gerçekleşme olasılığı olmadığını vurguladı. Ayrıca Türkiye'nin tanıdığı İnegölspor’un adının, dünyada da anılmasının gurur verici olduğunu ifade etti.

İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın da Sergio Ramos ile İnegölspor'un adının anılmasının sevindirici olduğunu belirterek, 2. Lig'de yabancı oyuncu oynatılmasının statü gereği mümkün olmadığını hatırlattı. Taşkın, bu haberin taraftarları umutlandırdığını söyledi.

İnegölspor taraftarı İbrahim Uslu da Sergio Ramos'un isminin İnegölspor ile anılmasının kendilerini mutlu ettiğini ve umutlandırdığını ifade etti. Uslu, Ramos'un yaşının ilerlemiş olmasına rağmen bu tür haberlerin heyecan verici olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER