© Baykuş Haber

ING Mobil, tasarımı ve kolay arayüzü ile yenilendi

ING Türkiye, kullanıcılarına daha kolay ve kullanıcı dostu bir bankacılık deneyimi sunmak amacıyla mobil uygulaması olan ING Mobil'i yeniledi. ING Türkiye Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ozan Kırmızı, bu yenilikle ilgili şunları söyledi: "Dijital liderlik hedefiyle ilerleyen bir kurum olarak, mobil bankacılık stratejik önceliklerimiz arasında yer alıyor. Mobil bankacılık uygulamamız içerisinde, bir şubenin verebileceği neredeyse tüm hizmetleri verebiliyoruz. Sunduğumuz hizmetlerin çeşitliliği kadar, müşteri deneyimi de bizim için önemli. Bu kapsamda, ING Mobil'i yenileyerek müşterilerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmayı amaçladık. Yenilenen ING Mobil ile müşterilerimiz uçtan uca daha hızlı, daha güvenilir ve kişiselleştirilmiş bir deneyim yaşayabiliyor."

Yenilenen ING Mobil uygulaması, daha kullanıcı dostu bir arayüze ve özelliklere sahip olarak dikkat çekiyor. Kullanıcılar, tek tıkla işlemlerini gerçekleştirebilirken, finansal durumlarını grafiklerle gözden geçirebiliyor ve fatura ödemelerini hızlı butonlarla kolayca yapabiliyorlar.

Ozan Kırmızı, müşteri deneyiminin dijital dünyada giderek daha önemli hale geldiğini belirterek, ING Türkiye'nin bu alanda inovatif çözümler geliştirmeye devam edeceğini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER