© Baykuş Haber

İnönü Anadolu Lisesi öğrencileri kep attı

1

Eskişehir İnönü Anadolu Lisesi öğrencileri, mezun olmanın sevincini yaşayarak kep atma töreni gerçekleştirdi. Mezuniyet töreni, İnönü Anadolu Lisesi'nin okul bahçesinde düzenlendi ve törene İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Türkal, kurum amirleri ve öğrenci velileri de katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Mezun olan öğrencilerin gösterileri, bayrak ve flama devir teslimleriyle devam etti. Okulu derece ile tamamlayan ilk üç öğrenciye, İnönü İlçe Kaymakamı Tolga Ustaoğlu, İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Türkal tarafından plaketler ve diplomalar takdim edildi. Törenin ardından, okul öğrencileri tarafından hazırlanan resim sergisi gezildi.

Mezuniyet törenine katılan Başkan Bozkurt, "Mezun olan öğrencilerimizin eğitim süreçleri boyunca emeği geçen tüm öğretmenleri ve onları yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bundan sonraki yaşamlarında başarılı ve mutlu olmalarını temenni ediyorum" dedi. Mezun olan öğrenciler ve aileleri, mezuniyet törenine katılımlarından dolayı İnönü Belediye Başkanı Kadir Bozkurt'a teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER