© Baykuş Haber

Interpolün arananlar listesindeki Mitrushi cezaevine gönderildi

INTERPOL'ÜN ARANANLAR LİSTESİNDE YER ALAN RUS UYRUKLU STANİSLAV MİTRUSHİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ’NDE (KKTC) CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ.

Interpol'ün arananlar listesinde yer alan Rus vatandaşı Stanislav Mitrushi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) cezaevine gönderildi. Mitrushi'nin KKTC'de tutuklanmasının ardından hakkında yeni bir karar alındı. İskele bölgesinde dün hakim karşısına çıkan Mitrushi, yargılanmak üzere cezaevine gönderildi. Stanislav Mitrushi'nin tutuklu kalmasını gerektirecek herhangi bir etken bulunmadığı, ancak 2 ayı geçmeyecek bir süreyle cezaevinde kalacağı bildirildi.

Ayrıca, Mitrushi'nin polis tarafından ele geçirilen 150 bin sterlin, 120 bin dolar, 2 bilgisayar, 5 cep telefonu ve USB belleğin de incelenmeye alındığı ifade edildi.

2015-2018 yılları arasında kendi adı ve pasaportuyla, 2018-2023 yılları arasında ise sahte kimlikle Artvint Pasaj adı altında KKTC'de yaşadığı ve sahte pasaportla çalışma izni aldığı, yatırımlar yaptığı ve gayrimenkul satın aldığı daha önce belirlenmişti. Stanislav Mitrushi'nin KKTC'deki yargı süreci devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER