© Baykuş Haber

İntihar edecek sanılan kadın olay yerine gelen polisleri güldürdü

PSİKOLOJİK RAHATSIZLIĞI OLDUĞU ÖNE SÜRÜLEN AYŞE K, PLASTİK ATIK TOPLADIĞI SIRADA KİŞİSEL EŞYALARI VE AYAKKABILARININ ÇALINDIĞINI SÖYLEDİ

Eskişehir'de ilginç bir olay yaşandı. Psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Ayşe K., Porsuk Çayı kenarında plastik atık toplarken şüpheli davranışları nedeniyle polis ekiplerinin dikkatini çekti. Ancak Ayşe K., çevredeki vatandaşların ve polislerin yanına geldiğinde intihar düşüncesinin olmadığını ve sadece balık tutmaya geldiğini söyleyerek herkesi şaşırttı.

Olay, Porsuk Bulvarı Sahil Sokak'ta meydana geldi. Psikolojik rahatsızlığı olduğu öne sürülen Ayşe K., Porsuk Çayı kenarında yalınayak plastik atık topluyor ve tuhaf davranışlar sergiliyordu. Çevredeki insanlar durumu polise ihbar etti. Polis ekipleri olay yerine geldiğinde Ayşe K.'yi sakinleştirdi ve neden burada olduğunu sordu. Ayşe K., "Ne intiharı kardeşim? Balık tutuyorum burada" dedi ve herkesi güldürdü.

Polis ekipleri tarafından su kenarından çıkarılan Ayşe K., gece saat 04.00 sıralarından itibaren burada plastik atık topladığını, intihar etmeyi düşünmediğini ve sadece balık tutmaya geldiğini anlattı. Ayrıca, ayakkabıları ve kişisel eşyalarının çalındığını iddia etti.

Ayşe K., daha önce iki evliliğinden 5 çocuğu olduğunu belirtti ve "Ben intihar edecek birisi değilim. 5 çocuğum var ve ben çocuklarım için mücadele veren bir insanım. Plastikleri geri dönüşüme teslim edecektim, 4 tane de balık tuttum hatta, balıklar aşağıda. Benim psikolojim asla bozuk değil" dedi.

Polis ekipleri Ayşe K.'nin ifadesini alarak karakola götürdü. Bu ilginç olay, Porsuk Çayı kenarında balık tutmak isteyen bir kadının beklenmedik şekilde polis müdahalesiyle sonuçlandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER