© Baykuş Haber

İntihar girişiminde bulunan yabancı uyruklu kişi gözaltına alındı

İSTANBUL'UN BEYOĞLU İLÇESİNDE İNTİHAR GİRİŞİMİNDE BULUNAN YABANCI UYRUKLU KİŞİ İTFAİYENİN AÇTIĞI BRANDANIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ. OLAYDAN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULAN KİŞİ POLİS TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI.

İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde, intihar girişiminde bulunmaya çalışan bir yabancı uyruklu kişi, itfaiye ekiplerinin açtığı brandaya düştü. Olay yerinden burnu bile kanamadan kurtulan bu kişi, daha sonra polis tarafından gözaltına alındı.

Olay, Cihangir Mahallesi'nde saat 15.30 sularında meydana geldi. Kendini asmaya çalışan yabancı uyruklu bir kişi, kiraladığı dairenin penceresinden sarkarak intihar etmeye çalıştı. Bu durumu gören vatandaşlar hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri çevreyi güvenlik altına alırken, itfaiye ekipleri de kişiyi ikna etmeye çalıştı.

Yaklaşık bir saat boyunca devam eden ikna çabaları sonuç vermedi ve kişi kendini pencereden aşağıya bıraktı. Neyse ki itfaiye ekipleri hızla bir branda açtı ve kişi bu brandaya düştü. Şaşırtıcı bir şekilde, düşme sonucu kişinin burnu bile kanamadan kurtuldu.

Ancak olay yerinde polis ekiplerine karşı direnç gösteren kişi, daha sonra gözaltına alındı. İlgili makamlar olayı soruştururken, intihar girişimi sonucu herhangi bir yaralanma yaşanmadığı için şans eseri böyle bir trajedinin önlendiği söylenebilir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER