© Baykuş Haber

İpek Yolu Gençlik Merkezine teknolojik gezi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ VE MİLLİ TÜRK TALEBE BİRLİĞİ (MTTB) TARAFINDAN DÜZENLENEN PROGRAMLA 50 GENÇ ELAZIĞ’DA BULUNAN İPEK YOLU ULUSLARARASI ÇOCUK VE GENÇLİK MERKEZİ’Nİ GEZEREK, ATÖLYELERDE YAPILAN ÇALIŞMALARI İNCELEYECEK.

Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) işbirliğiyle düzenlenen program kapsamında, 50 genç, Elazığ'daki İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi'ni ziyaret ederek atölyelerde gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere Elazığ'a gönderildi. Battalgazi Belediyesi'nin gençlere bilim, teknoloji ve bilişimi yakından tanıtmak, teknolojiye olan ilgilerini artırmak amacıyla düzenlediği bu programda gençler, çeşitli eğitimler, özellikle de 3D yazılım eğitimi alacaklar. Ayrıca gençler, Fırat Üniversitesi'ni de ziyaret ederek bilgi edinecekler.

Programın organize edildiği Battalgazi Belediyesi önünde, gezi için talimat veren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkürler sunuldu. Gençler, bu gezi sayesinde İpekyolu'na gideceklerini ve bilişim alanında gelişmiş bir bölgeyi keşfedeceklerini ifade ettiler. Bu gezinin, özellikle üniversiteye hazırlanan gençler için geleceğe yönelik bir fırsat olacağını belirttiler. Ayrıca, programın daha fazla desteklenmesini ve gençler için etkin çalışmaların devamını umut ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER