© Baykuş Haber

İpekyolu Belediyeler Birliği İnönüde toplandı

İPEKYOLU BELEDİYELERİ TURİZM VE KALKINMA BİRLİĞİ MECLİSİ, İNÖNÜ BELEDİYE BAŞKANI VE İPEKYOLU BELEDİYELER BİRLİĞİ BAŞKANI KADİR BOZKURT BAŞKANLIĞINDA İNÖNÜ’DE TOPLANDI.

İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclisi, İnönü Belediye Başkanı ve İpekyolu Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Bozkurt başkanlığında İnönü'de bir araya geldi. Bu toplantı, 24 üyeden oluşan ve 600 bin vatandaşın nüfusa kayıtlı olduğu ilçe belediyelerinin bir araya geldiği İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği Meclisi'nin düzenlenen toplantısıydı. Toplantı, İnönü Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşti ve katılımcılar arasında Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, İnhisar Belediye Başkanı Mehmet Kepez, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Mudurnu Belediye Başkanı Necdet Türker, İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan, Geyve Belediye Başkanı Metin Atalay, Karapürçek Belediye Başkanı Neşet Çakır, Altınova Belediye Başkanı Metin Oral ve Belediye Meclis Üyeleri yer aldı.

Toplantıda İnönü ilçesinin ve İpekyolu Belediyeleri Turizm ve Kalkınma Birliği'ne üye diğer belediyelerin turizm destinasyonları hakkında görüşmeler yapıldı. Toplantının ardından, İpekyolu Belediyeler Birliği Meclisi üyeleri, İnönü İlçesi'nin tarihi, doğal ve kültürel alanlarını ziyaret etti ve İnönü Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen veya devam eden projeler hakkında bilgi aldılar.

İnönü Belediye Başkanı ve İpekyolu Belediyeler Birliği Turizm ve Kalkınma Birliği Başkanı Kadir Bozkurt, İpekyolu Belediyeler Birliği üye Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri'ne teşekkür etti ve İnönü'ye yaptıkları ziyaret için minnettarlığını ifade etti. Aynı şekilde, Belediye Başkanları ve Meclis Üyeleri de Başkan Bozkurt'a ev sahipliği ve misafirperverlikleri için teşekkür ettiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER