© Baykuş Haber

İpekyolu Belediyesinin ‘Tertemiz Köyler projesi devam ediyor

VAN’IN İPEKYOLU BELEDİYESİ TARAFINDAN BAHAR SEZONUYLA BİRLİKTE BAŞLATILAN "TERTEMİZ KÖYLER" PROJESİ DEVAM EDİYOR.

Van'ın İpekyolu Belediyesi tarafından başlatılan "Tertemiz Köyler" projesi bahar sezonuyla birlikte hız kesmeden devam ediyor. Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yaklaşan Kurban Bayramı dönemini fırsata çevirerek kırsal kesimde büyük bir çalışma seferberliği başlattılar. Kent merkezi ve kırsal mahallelerde rutin temizlik çalışmalarını aksatmadan sürdüren ekipler, sağlıklı ve mutlu günlerin geçirilmesini sağlamak için gayret gösteriyorlar. "Tertemiz Köyler" projesi kapsamında son olarak Köşebaşı Mahallesi'nde kül ve hafriyat temizliği, yol sulama, yıkama ve çöp toplama çalışmaları büyük bir titizlikle gerçekleştirildi.

Mahalle muhtarları ve mahalle sakinlerinin işbirliğiyle İpekyolu Belediyesi ekipleri, temizlik çalışmaları sırasında çevreyi kirletmemeye dikkat etmeleri konusunda bilgilendirme yaparak çevre bilincini artırmaya çalışıyorlar.

Proje kapsamında İpekyolu Belediyesi, kırsal ve merkez mahallelerin tamamında temizlik çalışmalarının devam edeceğini açıkladı. Temizlik çalışmaları, hem kent merkezinde hem de kırsal kesimde düzenli bir şekilde sürdürülerek çevrenin temiz ve sağlıklı kalması hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER