© Baykuş Haber

İpsala Meslek Yüksekokulunda mezuniyet coşkusu yaşandı

İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNİYET TÖRENİ İPSALA MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇESİNDE COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

İpsala Meslek Yüksekokulu mezuniyet töreni, coşku dolu anlarla İpsala Meslek Yüksekokulu bahçesinde gerçekleşti. Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladıktan sonra Trakya Üniversitesi tanıtım filmi izlendi. Mezun öğrenciler adına bir konuşma yapan Laboratuvar Teknolojisi Bölümü öğrencisi Sidar Altın, aldıkları eğitimin değerini vurgulayarak ailelerine ve hocalarına teşekkür etti.

İpsala Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hayati Arda, okullarının eğitim öğretimde 20. yılını kutlayarak, yaklaşık 3 bin 500 mezun vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti. Ayrıca 3+1 iş yeri eğitim modeline geçerek öğrencilere iş yerlerinde pratiğe imkan sağlayan kuruluşlara teşekkür etti.

Törende konuşma yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Metin Aydoğdu, öğrencileri ve ailelerini tebrik ederken, akademik ve idari personeli özverili çalışmalarından dolayı kutladı. Mezuniyet törenine video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, öğrencilerin donanımlı bireyler olarak mezun olduklarını vurgulayarak ailelere ve akademisyenlere teşekkür etti.

Tören, dereceyle mezun olan öğrencilere plaket ve belgelerinin verilmesi ve meslek andının okunmasıyla sona erdi. İpsala Kaymakamı, Belediye Başkanı, İlçe Müdürleri, akademik ve idari personel, öğrenciler ve veliler de törende hazır bulundu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER