© Baykuş Haber

İş adamına düzenlenen silahlı saldırının azmettiricisi adliyeye sevk edildi

ESKİŞEHİR'DE BİR İŞ ADAMINA YÖNELİK SİLAHLI SALDIRI OLAYIYLA İLGİLİ POLİS EKİPLERİNİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ ÇALIŞMA SONUCU YAKALANAN 6 ŞÜPHELİDEN 4’Ü TUTUKLANIRKEN, YAKLAŞIK 5 AY SONRA AZMETTİRİCİ OLDUĞU GEREKÇESİYLE ANKARA’DA YAKALANAN ŞAHİN K. ADLİYEYE SEVK EDİLDİ.

Eskişehir'de bir iş adamına yönelik gerçekleştirilen silahlı saldırıya ilişkin polis ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda 6 şüpheli yakalandı. Saldırıdan sonra geçen yaklaşık 5 ayın ardından azmettirici olduğu iddiasıyla yakalanan Şahin K. adliyeye sevk edildi.

27 Ocak'ta Eskişehir'in Odunpazarı İlçesi'nde gerçekleşen saldırıda iş adamı Tufan C., kolundan ve bacağından silahla yaralanmıştı. Bu saldırının ardından Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Gasp ve Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin yakalanması için çalışmalarına başladı.

Çok sayıda adrese düzenlenen operasyonlarda Sedat K., Caner M., Şahin T., Murat K., Soner T. ve Serdar D. yakalanarak gözaltına alındı. Bu şüphelilerden Sedat K., Caner M., Şahin T. ve Murat K. tutuklandı, Soner T. ve Serdar D. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olayın azmettiricisi olduğu iddia edilen Şahin K. ise Ankara'da yakalandıktan sonra Eskişehir'e getirilerek emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER