© Baykuş Haber

İş dünyası ekonomideki sorunlar için yapısal reformlar bekliyor

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO), haziran ayı olağan meclis toplantısını Manisa TSO hizmet binasında gerçekleştirdi. Toplantıda, Manisa TSO Başkanı Mehmet Yılmaz enflasyonun ekonomideki büyük zorluk olarak devam ettiğini belirterek, depremin arz-talep dengesizliği, asgari ücret artışları ve TL'nin değer kaybının enflasyonu daha da artırdığını ifade etti. Ayrıca, Türkiye ekonomisinin sorunlarının çözümü için yapısal reformların acilen hayata geçirilmesi gerektiğini vurguladı.

Başkan Yılmaz, Manisa'nın yıllardır beklediği imar planı konusunda da açıklamalarda bulundu. Manisa'nın ihtiyacı olan konut, konut ticari ve ticari imarlı arsa eksikliğini vurguladı ve imar planının hayati önem taşıdığını belirtti. Ayrıca, ekonomideki güncel sorunlar ve büyüme modeli üzerine görüşlerini paylaştı.

Manisa TSO Başkanı ayrıca geçtiğimiz haftalarda yapılan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) genel kuruluyla ilgili bilgi verdi ve TOBB başkanının yeniden seçildiğini açıkladı. Kendisinin de TOBB Ticaret ve Sanayi Odaları Konseyi'nde asil üye olarak seçildiğini ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER