© Baykuş Haber

İş kazası konusunda uyardığı makinede kaza geçirip hayatını kaybetti

AFYONKARAHİSARLI BİR GENÇ SOSYAL MEDYA HESAPLARINDA ÇALIŞTIĞI FABRİKADAKİ MAKİNEDEN KAYNAKLANABİLECEK İŞ KAZALARINA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN VİDEODA ÇEKTİKTEN 2 GÜN SONRA AYNI MAKİNEDE İŞ KAZASI GEÇİRİP FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİ.

Afyonkarahisarlı bir genç, iş kazalarına dikkat çekmek amacıyla sosyal medya hesaplarından paylaştığı bir video sonrasında aynı makinede geçirdiği iş kazasında hayatını kaybetti. Olay, Işıklar beldesindeki bir tuğla fabrikasında meydana geldi. 22 yaşındaki Hüseyin Pirinççi, çalıştığı fabrikadaki makinelerin potansiyel tehlikelerine dikkat çekmek için bir video kaydetti ve bu kaydı sosyal medya hesaplarında paylaştı. Ancak videoyu yayınladıktan sadece 2 gün sonra, aynı makinede çalışırken bacağı makineye sıkıştı ve ağır yaralandı. Hüseyin Pirinççi hastaneye kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen yaşamını kaybetti. Genç, Karaaslan köyünde defnedilecek.

Hüseyin Pirinççi'nin video kaydında iş yerindeki tehlikeli durumlara dikkat çektiği ve "Arkadaşlar, bu düğmeleri görüyorsunuz değil mi? Bunları bastığınızda kafanızı Paris'ten, bedeninizi bizim köyden toplarlar" gibi uyarılarda bulunduğu görülüyor. Bu trajik olay, iş güvenliği ve iş kazalarının ciddiyetini vurgulayan bir acı hatırlatma olarak hafızalarda kalacak gibi görünüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER