© Baykuş Haber

İş Sanat Çarşamba Sahnesi, Yeni Türkü konseri ile Marmariste

ÇARŞAMBA SAHNESİ İLE ETKİNLİKLERİNİ YAZLIK KENTLERE TAŞIYAN İŞ SANAT, MARMARİS ULUSLARARASI KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ KAPSAMINDA BU KEZ MARMARİS’TE İZLEYİCİLERİYLE BULUŞUYOR.

İş Sanat, yaz sezonunda etkinliklerini Marmaris Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında sürdürüyor. Türkiye İş Bankası'nın ana sponsorluğunu üstlendiği bu ikinci festival, İş Sanat Çarşamba Sahnesi ile müzikseverleri bir araya getiriyor. 21 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.00'de, Yeni Türkü'nün Atatürk Meydanı'nda ücretsiz bir konseri ile başlayacak olan etkinlik, Amos Antik Kenti'nden esinlenerek "Toprağın Gücünden Sanatın Büyüsüne" temasıyla düzenleniyor.

Marmaris Kültür ve Sanat Derneği (MAKSAD) tarafından Marmaris Belediyesi işbirliğiyle organize edilen festival, klasik batı müziği, caz, blues konserlerinin yanı sıra koro ve sokak konserleri, paneller, söyleşiler, sergiler ve atölye çalışmaları gibi zengin etkinliklere ev sahipliği yapıyor. İş Sanat Çarşamba Sahnesi, sanatseverleri keyifli bir müzik deneyimiyle buluşturarak festivalin renkli atmosferine katkı sağlıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER