© Baykuş Haber

İş yerinde kaçak tütün hazırlayan şüphelilere operasyon

KONYA’DA POLİS EKİPLERİNİN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ OPERASYONLARDA ARAMA YAPILAN EV VE İŞ YERLERİNDEN ÇOK SAYIDA KAÇAK TÜTÜN, NARGİLE TÜTÜNÜ, KAÇAK SİGARA, ÇEŞİTLİ MALZEMELER VE AMBALAJ PAKETLERİ ELE GEÇİRİLDİ.

Konya'da gerçekleştirilen polis operasyonlarında, kaçak tütün, nargile tütünü, kaçak sigara, çeşitli malzemeler ve ambalaj paketleri ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Konya'da, vergi kaybının önlenmesi ve kaçakçılıkla mücadele amacıyla operasyonlarını sürdüren Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, kaçak sigara üretimi ve satışıyla ilgili bir iş yerine baskın düzenledi. Yapılan aramalarda, 168 kilogram kaçak tütün, 200 litre nargile tütünü üretiminde kullanılan gliserin maddesi, 450 paket kaçak sigara, 250 gram nargile tütünü ile birlikte 1 adet karma kazanı, 3 adet terazi ve çeşitli ambalaj malzemeleri ele geçirildi.

Olayla ilgili olarak M.S. (26) ve Y.S. (30) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi. Konya Emniyeti, kaçakçılıkla mücadele konusundaki kararlılığını sürdürmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER