© Baykuş Haber

İskilipten Cumhurbaşkanı Erdoğana büyük destek

İSKİLİP BELEDİYE BAŞKANI ALİ SÜLÜK SEÇİM SONUÇLARI İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA; “2023 CUMHURBAŞKANLIĞI VE MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİMİNİN YÜKSEK OY ORANI İLE KAZANILMASI İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞARAK ÜZERİMİZE DÜŞEN TÜM DESTEĞİ VERDİK" DEDİ

Çorum'un İskilip ilçesi, Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde büyük bir destekle dikkat çekti. İskilipliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a verdiği yüzde 80,02 oy oranıyla Çorum'un en büyük ilçeleri olan Alaca, Osmancık ve Sungurlu'yu geride bıraktı. İskilip, yüzde 80,02 oy oranıyla birinci sırayı alırken, Alaca yüzde 70,57, Osmancık yüzde 70,93 ve Sungurlu yüzde 73,04 oy oranıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek verdi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, seçim sonuçlarına ilişkin yaptığı açıklamada, "2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin yüksek oy oranı ile kazanılması için var gücümüzle çalışarak üzerimize düşen tüm desteği verdik. Çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını almış olmaktan mutluyuz. Milliyetçi Hareket Partimize, ittifak paydaşı olan AK Parti, Yeniden Refah Partisi yönetimlerine, ülkücü camiamız ile tüm İskilip halkına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER