© Baykuş Haber

İsmail Kartal: Bu sene şampiyon biz olacağız

FENERBAHÇE’NİN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ İSMAİL KARTAL, SARI-LACİVERTLİLERİN YENİ SEZON ÖNCESİ İLK ANTRENMANINDA YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “BU SENE 9 YIL GEÇTİ. BU İŞE BİR SON VERMEMİZ GEREKİYOR. İNŞALLAH ALLAH’IN İZNİYLE BU SENE ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ. ŞAMPİYON OLMAK İÇİN DE OYUNCULARIMLA KONUŞTUM ÇOK ÇALIŞACAĞIZ” DEDİ.

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü İsmail Kartal, takımın yeni sezon öncesi ilk antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. Kartal, basın mensuplarına yaptığı konuşmada, "Bu sene 9 yıl geçti. Bu işe bir son vermemiz gerekiyor. İnşallah Allah'ın izniyle bu sene şampiyon biz olacağız. Şampiyon olmak için de oyuncularımla konuştum, çok çalışacağız" dedi.

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu hazırlıklarına Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde başladı. İsmail Kartal, antrenman öncesinde sezon başı hazırlık kampı planları hakkında bilgi verdi. Milli takımdan gelen oyuncuların da katılacağı Rusya kampına değinen Kartal, takımın 8 Temmuz'da Rusya'ya hareket edeceğini ve 3 maç oynayacaklarını söyledi.

Kartal, taraftarların büyük beklentileri olduğunu ifade ederek, camia olarak 9 yıllık şampiyonluk özleminin sona ermesini hedeflediklerini belirtti. Oyuncularıyla sürekli iletişim halinde olacaklarını ve çalışmalara hızla başlayacaklarını vurgulayan Kartal, taraftarları mutlu etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını dile getirdi. İsmail Kartal, yeni sezona dair umutlarını paylaşarak, "Yeni sezon hayırlı olsun" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER