© Baykuş Haber

İsmail Kartal vakit kaybetmeden Samandıra’da 

Mustafa AKIN/İSTANBUL,(DHA) - Fenerbahçe, Jorge Jesus’tan boşalan teknik direktörlük görevine İsmail Kartal’ı getirdi. 3’üncü kez sarı-lacivertli ekibin başına getirilen Kartal ile 1 yıllık anlaşma imzalandı.

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un ayrılmasının ardından teknik direktörlük görevine İsmail Kartal'ı getirdi. İsmail Kartal ile 1 yıllık anlaşma yapıldı. İsmail Kartal, Mekke'de hac ziyaretinden İstanbul'a döndü ve hemen göreve başladı. Yeni sezon hazırlıklarına hızla başlayan Kartal, takımın eksiklerini analiz edip transfer konularını yönetimle görüşecek.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'de 3. kez teknik direktörlük görevine getirilirken, başkan Ali Koç döneminde ise 2. kez sarı-lacivertli ekibi yönetecek. Kartal, daha önceki görevlerinde başarılı bir performans sergileyerek camianın takdirini kazanmıştı. Yerli teknik adamlar arasında en yüksek puan ortalamasına sahip olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'yi çalıştırdığı dönemlerde 2.21 puan ortalaması elde ederek zirvede yer almıştı. Kartal, bu başarısıyla Mustafa Denizli ve Aykut Kocaman gibi deneyimli teknik direktörleri geride bıraktı. Ayrıca, sarı-lacivertli ekiple şampiyonluk yaşayan yerli teknik direktörlerden de (1.88) daha yüksek bir puan ortalamasına sahip oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER