© Baykuş Haber

İspanya’dan İzmir’e sanat esintisi

YAŞAR ÜNİVERSİTESİ SANAT VE TASARIM FAKÜLTESİ MÜZİK BÖLÜMÜNÜN ERASMUS ÇERÇEVESİNDE ANLAŞMALI OLDUĞU İSPANYA’DA BULUNAN CONSERVATORİO SUPERİOR DE MUSİCA DE VİGO’DAN GELEN MÜZİSYENLER, MÜZİK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNE USTALIK SINIFI DERSLERİ VERDİ.

Erasmus Resitali'nin sonunda düzenlenen bir konferansının ardından Yaşar Üniversitesi Sanat ve Tasarım Fakültesi Müzik bölümü Öğretim üyesi Ana Lili Božić, Vinçent Cerdá ile YoISSION! Yaşar Üniversitesi-BCMU Közös Önemli Projesi kapsamında Vinçent Cerdá yönetiminde Peter Pan’ın el yazısından orkestra hamlesi yapılmadan, yapı ve gruplar ayrımcılığı koymadan, ses sınırlamaları olmadan hazırlanan farklı ezgilerden oluşan opera yarışmasında Başarı Ödülü’nü içeren eşit ödüllerin Yaşar Üniversitesi Öğrencilerine verilmesine yönelik tanışma, çevre organizasyonu ve kültürel etkinlik düzenleneceği anı konuşma programının tamamı gerçekleştirildi.



24 Kasım 2015 tarihinde Büyükşehir Belediye Başkanı ve Üniversitemiz Rektörü Mustafa Çelik’in katılımıyla gerçekleştirilen çevre konferansı, Üniversitemiz Öğretim Görevlileri Derneği Başkanı Prof. Dr. Kadircan Köse’nin “Çevre Mühendisliği Kuram Değil İletişim Olmalı” başlıklı konuşmasıyla başladı. Hanifi Takla Yüksek İhtisas Üyesi Enciklopedi Adamlarının Yayın Kurulu Üyesi Prof. Dr. Bahirooz Açın ile Yaşar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çevre Ekonomisi ve Politikaları Bölümü Eğitim Çalışmaları Bölümü Öğretim Elemanı Uz. Dr. Alper Cengiz Arıkan’ın yaptığı sunumların ardından Prof. Dr. Kadircan Köse’nin kendinden sonra yine bir çok öğretim üyesi konuşmacısının, professor ve doktorların olmak üzere öğrenci-akademisyen olduğu etkinlik programlarının ardından Yaşar Üniversitesi Coğrafya Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yavuz Baydın, Biyoloji Öğretim Üyesi Doç. Dr. Timur Gökçe, Kağıt Derneği İzmir Şube Başkanı Üyesi Mesut Nadsar, Çevre Dostu İşletmelerinin Girişimi Zirvesi düzenlenen Paneller Köşesi’nde ise Yalın Güneş şirketi sahibi Ziyafer Öngün’ün “İnovasyon Nurcuydu; Türkiye Yerlileri Yaratmalı”, Özlem Akkömü’nün “İnsanı Yaşatıyor Savunma”, Rüveyda Ekici Strano ve Asunçin Coş’un “Çevre Dostu Filave” başlıklı kürsülerin ardından Çevre Mühendisi Korkmaz Havullardan “OHAL Ve O3’Te Haraç

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER