© Baykuş Haber

Isparta Belediyesi tarafından Mezarlık alanları temizlenerek, otlar biçiliyor

ISPARTA BELEDİYESİ, MEZARLIK ALANLARINDA PERİYODİK OLARAK GERÇEKLEŞTİRDİĞİ TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR. MEZARLIK ALANLARI TEMİZLENİRKEN, OTLAR DA BİÇİLİYOR

Isparta Belediyesi, şehirdeki mezarlık alanlarını temiz ve düzenli tutmak için periyodik temizlik çalışmalarına devam ediyor. Mezarlık alanlarında bulunan otlar da biçiliyor.

Isparta Belediyesi, şehirdeki mezarlık alanlarında düzenli olarak temizlik ve ot biçme faaliyetlerini sürdürüyor. Bu çalışmalar, mezarlık alanlarının temiz ve bakımlı bir şekilde korunmasını sağlıyor. Son olarak Kurban Bayramı öncesi Yenice Mahallesi Mezarlığı'nda gerçekleştirilen temizlik ve ot biçme çalışmaları ile mezarlık alanının bakımı yapıldı.

Mezarlıklar Müdürü Halil Açar, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in direktifleri doğrultusunda bu hizmetlerin devam ettiğini ve şehir merkezinde bulunan 12 mezarlık alanının düzenli olarak temizlik ve bakımının yapıldığını belirtti. Açar, mezarlıkların temiz ve düzenli tutulmasıyla vatandaşların kabir ziyaretleri sırasında rahat bir ortam bulmalarının amaçlandığını ifade etti.

Ayrıca, mezarlık alanlarına çiçek dikilmesi konusunda vatandaşlardan destek isteyen Mezarlıklar Müdürü, ağaç dikmenin mezarlıklara zarar verdiğini vurguladı ve Belediye Başkanına bu hizmetler için sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER