© Baykuş Haber

Ispartada bayramlaşma programı

ISPARTA’DA KURBAN BAYRAMI BAYRAMLAŞMA PROGRAMI ARİFE GÜNÜ SÜLEYMAN DEMİREL KONGRE MERKEZİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Isparta'da Kurban Bayramı bayramlaşma programı, arife gününde Süleyman Demirel Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Programa Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta Milletvekilleri Mehmet Uğur Gökgöz, Osman Zabun ve Hasan Basri Sönmez, Garnizon Komutanı Albay Mustafa Kahraman, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, oda başkanları, siyasi parti il başkanları, dernek başkanları ve birçok vatandaş katıldı.

Vali Baruş, program sırasında tüm konukları selamlayarak hatıra fotoğrafı çektirdi ve bir süre sohbet etti. Bayramlaşma programının sonunda yaptığı açıklamada Vali Baruş, Kurban Bayramı'nın paylaşmanın, yardımlaşmanın ve fakirlere el uzatmanın önemini vurguladı. Aynı zamanda bayramın trafik kazalarının önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin de hatırlatıldığı bir dönem olduğunu belirtti. Sürücülerden hız sınırlarına dikkat etmelerini ve emniyet kemeri kullanmalarını rica etti.

Vali Baruş ve protokol üyeleri, bayramın anlamına uygun olarak Isparta Şehitliği'nde şehitlerin kabirleri başında dualarla anıldı. Program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve dualarla devam etti. Vali Baruş ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirleri başında bulunan ailelere taziyelerini ileterek kabirlere karanfil bıraktı. Bu vesileyle, tüm Ispartalı vatandaşların bayramı bir kez daha tebrik etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER